Onze klas

Dit is groep 3-4! We zijn met 27 kinderen, en 2 juffen: juf Dineke en juf Marieke. Het is superleuk hier!

We hebben allemaal een eigen IPad. Die gebruiken wij voor Pluspunt (rekenen), voor spelletjes, voor tafeldiploma, voor Staal (spelling) en nog veel meer!

We spelen in de kleine en in de grote pauze buiten op het plein. Daar is een beweegcourt, een pannakooi, een klimrek, we spelen met stuntsteppen, met speelgoed en we hebben er een speelhuisje.

We werken in school met Staal, we leren schrijven, we leren de hoofdletters, we maken taallessen en we doen nog veeeeeeeeeel meer!

Knutselen vinden we heel leuk, bijvoorbeeld in de crea-les. Muziekles is ook een favoriet, dan zingen we bijvoorbeeld ‘Boem, pok, tsjak’ of ‘We hebben ritme’ en nog veel andere leuke liedjes.

Om het gezellig en netjes te houden in de klas en op school, hebben we PBS-regels. We hebben het keileuk op school en onze klas is gaaf! Kom maar een keertje kijken in onze groep J

Dit was ons verhaal, groetjes van de hele klas!